Nya och begagnade reservdelar till Siemens

Hos oss kan ni köpa både nya och begagnade reservdelar till Siemens. Det enda ni behöver göra är att ange vilka reservdelar ni söker så skickar vi en offert med ett bra prisförslag. Vi har ett stort sortiment och kan dessutom även beställa in reservdelar till er. Alla delar, både nya och begagnade, levereras med garanti.

Vi förlänger den officiella Simens fabriksgarantin på nya artiklar med ytterligare 1 år. Det betyder att om Siemens erbjuder en garanti på 1 år, erbjuder vi 1 år extra. På det sättet får du 2 års garanti.

Är ni intresserade?

Kontakta då vår försäljningsavdelning. Efter ert godkännande av vår offert skickar vi delarna från vårt lager så snart som möjligt eller beställer de önskade delarna för er.

 

Ovanstående är ett icke-bindande erbjudande. UNIS Group förbehåller sig rätten att göra ändringar. Den verkliga garantiperioden står angiven på offerten. Den extra garantin gäller endast för Siemensprodukter som är köpta hos UNIS Group. Övriga garantivillkor som står angivna i UNIS Groups allmänna villkor fortsätter att gälla.