Industriprojekt

UNIS Group har en avdelning för forskning och utveckling (R&D) som har till uppgift att besvara frågor och lösa problem. Våra sakkunniga tekniker startar ett projekt tillsammans med uppdragsgivaren. Projekten kan vara av olika karaktär med en rad olika industriella tillämpningar.

Ombyggnad av befintlig elektronik

UNIS Group kan tillverka skräddarsydd (föråldrad) elektronik åt dig. På så sätt är du inte tvungen att investera i ett fullständigt nytt system, utan kan du fortfarande använda din gamla utrustning genom att anpassa elektroniken.
Har elektroniken utgått ur sortimentet? UNIS Group kan efter grundlig analys återkonstruera elektroniken.

Utveckling av specifika testmiljöer

Vi kan bygga testmiljöer på kundens begäran. På så sätt kan vi genomföra omfattande test av reparationer för kundens räkning inom vår R&D-avdelning.

Dessutom kan det förekomma att anslutningsuppgifter och/eller styrningen av programvara för vissa moduler är okända. Vi kan bygga upp testmiljöer även för detta där vi kan testa modulen.

Har du ett särskilt projekt eller ett problem i produktionsmiljön? UNIS Group deltar i planerings- och utvecklingsarbetet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer utan att du förbinder dig till något. Våra tekniker står alltid till ert förfogande.